Slider

Innovasjon- og matkonferanse

Velkommen til årets innovasjon- og matkonferanse på Norsk Spekematfestival! Årets konferanse finner sted på Tynset kulturhus torsdag 8.juni fra kl. 11.30. Årets tema er: Tatt i betraktning vår posisjon som en ledende aktør. Hvilken betydning har fokus på dyrevelferd og helse forprodusenter, leverandører og norsk reiseliv? Dagen avsluttes med en festmiddag på Nye Kronestua (gangavstand fra kulturhuset) med deilig mat fra fjellet, mingling og underholdning på programmet. 

Vel møtt! 

11:30 -
12:30
Spekematbuffet
Tynset Kulturhus

Registrering, velkomst og spekematlunsj på Tynset Kulturhus.

12:30 -
13:00

Fylkesmannen i Hedmark Sigbjørn Johnsen - står for åpningen av Norsk Spekematfestival 2017

 

13:00 -
13:20

Foredragsholder: Samfunnsanalytiker Anne Zondag 

13:20 -
13:40

KSL, Matmerk
Kvalitetssystemet i landbruket sikrer kvalitet og trygghet for bonde, industri og forbruker

 

13:40 -
14:00

Mange er glad i god spekemat. Men vet forbrukerne hvordan norsk landbruk systematisk sikrer gode og trygge råvarer? Nei, men de vil gjerne vite det! Da bør produsentene fortelle dem det Ekern med glimt i øyet lekser opp her.

Foredragsholder: Yngve Ekern

15:00 -
15:30

Aud Hove er frå Skjåk og i denne perioden komiteleder for næring, miljø og klima på fulltid i Oppland med base på Lillehammer. Yrkesbakgrunn er gardbruker med sau og slaktegris, men har dei siste åra jobba fulltid ved Skjåk ungdomsskule som musikklærar og administrasjon. Brenn for ei berekraftig næringsutvikling i heile landet med lokale arbeidsplasser, lange lønnsomme verdikjeder i ei grøn framtid.

15:30 -
16:00

Rudi Gard er vel etablert som ein attraktiv møteplass for gode opplevingar midt i Gudbrandsdalen. Heilt sidan oppstarten omkring tusenårsskiftet har mat og drikke med historie og identitet vore ein viktig del av produktet på Rudi. Gudbrandsdalen har mange dyktige produsentar av utsøkte råvarer, og gjennom samarbeidet Gudbrandsdalsmat er det etablert ein velfungerande salgs og distribusjonskanal.

16:00 -
16:30
18:30 -
22:00

Med Smaken av Fjellet på menyen inviterer vi alle konferansedeltakere til festaften. 

Åpningstider Torgdag

 Lørdag 10. juni, 10.00 - 18.00

For mer informasjon - se program 

Velkommen til oss!

 

KART KOMMER 

Kontakt oss

Har du spørsmål så ta kontakt med:



Kontaktskjema

Har du spørsmål eller tips, ta kontakt med oss

Kontakt

Nyhetsbrev

Motta ferske nyheter fra Norsk Spekematfestival ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Samarbeidspartnere

  • Padriver Og Lagspiller1
  • Innovasjon Norge Logo
  • Fylkesmannen
  • Nofima Rgb Hy
  • Rørosmat
  • Nortura
  • Tynset Kommune
  • Meskano
  • Tynset Næringsforening
  • Tynset Arrangement
  • Tolgaos
  • Cmyk Sb1 Hedmark Verti Pos
  • 10401983 1630192250544063 1902857685830564156 N