Arrow
Arrow
Slider

Oppskrifter

Konfekt med spekemat

Visste du at man kan lage konfekt av spekemat? Kombinasjonen søtt og salt er en klassiker. Prøv deg på kombinasjonen salt pølse og mørk sjokolade. Nydelig til kaffen eller en kopp urtete med smak av peppermynte og timian fra Røroste.

Aspargessalat med fenalår og brennesledressing

Når våren kommer endrer ofte matlagingslysten seg. Vi omgir oss med mer fargerik mat slik som urter, tomater, rabarbra og asparges. I skogen kommer det granskudd og bjørkeknopper og i grøfta flere spiselige godsaker som løvetann og brennesle.  Nyt disse villige vekstene sammen med nydelig særnorsk spekemat som fenalår.

Byggotto med spekemat

Lyst til å prøve å bruke spekematen på en ny måte?

Korn og spekemat er en fin og tradisjonsrik kombinasjon. Hva med å prøve en risottovariant laget av byggryn til middag? Å tilsette litt spekemat gir en naturlig kjøttsmak og salttilførsel i retten. Prøv ut denne oppskriften av spekematfestivalens egne spekematguru Charlotte Mohn Gaustad. 

Åpningstider Torgdag

 Lørdag 10. juni, 10.00 - 18.00

For mer informasjon - se program 

Velkommen til oss!

 

KART KOMMER 

Kontakt oss

Har du spørsmål så ta kontakt med:



Kontaktskjema

Har du spørsmål eller tips, ta kontakt med oss

Kontakt

Nyhetsbrev

Motta ferske nyheter fra Norsk Spekematfestival ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Samarbeidspartnere

  • Padriver Og Lagspiller1
  • Innovasjon Norge Logo
  • Fylkesmannen
  • Nofima Rgb Hy
  • Rørosmat
  • Nortura
  • Tynset Kommune
  • Meskano
  • Tynset Næringsforening
  • Tynset Arrangement
  • Tolgaos
  • Cmyk Sb1 Hedmark Verti Pos
  • 10401983 1630192250544063 1902857685830564156 N