• Forside
Start ditt festivalbesøk her
Konferanse

Foredragsholderne ved årets innovasjon- og matkonferanse!

Ved Spekematfestivalen 2017 blir det holdt innovasjon- og matkonferanse torsdag 8. juni på Tynset Kulturhus. Årets tema er: Tatt i betraktning vår posisjon som en ledende aktør. Hvilken betydning har fokus på dyrevelferd og helse forprodusenter, leverandører og norsk reiseliv?

 

Samfunnsanalytiker Anne Zondag - Er Norge best på dyrevelferd og mathelse?

KSL, Matmerk - Hvordan reflekteres dyrehelse, dyrevelferd og andre verdier i Matmerks merkeordninger?

Yngve Ekern - Spekemat og smak; det er et system bak.

Aud Hove - Rein, norsk mat; ei sjølvfølgje?

Rudi Gard v/Øystein Rudi - Mat og drikke med historie og identitet.

Debatt: Hvordan ser fremtidsutsiktene ut?

 

Øystein Rudi _foto_Tor-Ivan_Boine.jpg

Øystein Rudi - Rudi Gard

 

Yngve-portrett.jpg

Yngve Ekern

 

annezondag.png

Anne Zondag

 

Aud Hove.jpg

Anne Hove

 

kslmatmerk.png

KSL - matmerk

Samarbeidspartnere

  • Padriver Og Lagspiller1
  • Innovasjon Norge Logo
  • Fylkesmannen
  • Nofima Rgb Hy
  • Rørosmat
  • Nortura
  • Tynset Kommune
  • Meskano
  • Tynset Næringsforening
  • Tynset Arrangement
  • Tolgaos
  • Cmyk Sb1 Hedmark Verti Pos
  • 10401983 1630192250544063 1902857685830564156 N